nieuws

De Verwenbakker in race voor award

Nieuws

NEER – De Verwenbakker is in de race voor een FD Gouden Gazellen Award 2011. De bakkerij dankt de nominatie aan haar groeicijfers.

De Verwenbakker in race voor award

NEER – De Verwenbakker is in de race voor een FD Gouden Gazellen Award 2011. De bakkerij dankt de nominatie aan haar groeicijfers.

Om voor een FD Gazellen Award in aanmerking te komen moet de omzetgroei van een onderneming (in euro’s) over de afgelopen drie jaar minimaal 20% bedragen en de omzetgroei mag in die periode niet zijn onderbroken. Ook mag er geen negatief resultaat zijn geboekt over het laatste jaar. De Verwenbakker voldoet aan die criteria en ontving en dingt daarom mee naar de hoofdprijs.
 

Finale
De award is een initiatief van Het Financieel Dagblad, ABN Amro en KPMG, wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende onderneming in Nederland. De snelste groeiers per omzetklasse en provincie worden beloond met de Gouden FD Gazellen. De finale is op 17 november.

Reageer op dit artikel