nieuws

Michiel Hameling van bakkerij Risseeuw wint Grijsaward

Nieuws

ZAAMSLAG – De bij bakkerij Risseeuw te Zaamslag werkende 71-jarige Michiel Hamelink is de eerste winnaar geworden van de Grijs & Groots Award. De prijs werd vrijdag 11 december uitgereikt op het provinciehuis in Middelburg.

Michiel Hameling van bakkerij Risseeuw wint Grijsaward

ZAAMSLAG – De bij bakkerij Risseeuw te Zaamslag werkende 71-jarige Michiel Hamelink is de eerste winnaar geworden van de Grijs & Groots Award. De prijs werd vrijdag 11 december uitgereikt op het provinciehuis in Middelburg.

Hamelink werkt als broodbezorger bij bakkerij Risseeuw. Volgens initiatiefnemer Jacqueline de Nood-Paree van het Zeeuwse bureau Aorta (Arbeid, Organisatie, Re-integratie, Training en Advies) viel de jury vooral voor het enthousiasme waarmee hij nog steeds op pad gaat. ‘Echt zo iemand voor wie zijn werk als het ware hobby is. Wat mooi als je op die leeftijd nog zo in het leven staat.’

Doel van de Grijs & Groot Award is het stimuleren van een positievere beeldvorming van oudere medewerkers. ‘Hamelink laat zien dat je niet alle ouderen over dezelfde kam mag scheren,’ aldus de jury. Bakkerij Risseeuw is aangesloten bij de Top Bakkers.

 

Reageer op dit artikel