nieuws

Hoopgevende start bezorgbakker Roosen

Nieuws

LEERSUM – De geboren en getogen Leersumer Ronald Roosen brengt sinds kort banket bij de mensen aan de deur. De nieuwe bezorgbakker werkt sinds drie jaar bij de Maarsbergense bakkerij Bos.

Hoopgevende start bezorgbakker Roosen

LEERSUM –  De geboren en getogen Leersumer Ronald Roosen brengt sinds kort banket bij de mensen aan de deur. De nieuwe bezorgbakker werkt sinds drie jaar bij de Maarsbergense bakkerij Bos.

Veel van de taarten, vlaaien en ander banket dat hij rondbrengt worden door hem zelf vervaardigd. Door familie, vrienden en collega’s is hij enthousiast gemaakt om taarten en ander lekkers bij de mensen thuis te bezorgen. Doorslag gaf een collega die in de omgeving van Ederveen brood en banket rondbrengt. ‘Hij heeft me uiteindelijk over de streep getrokken. En natuurlijk ook de eigenaar-broers van Bakkerij Bos. Die zijn heel enthousiast en steunen me,’ aldus Roosen in de Scherpenzeelse krant.

De eerste bestellingen heeft hij inmiddels afgeleverd bij mensen in en rondom de omgeving van Leersum en Amerongen. Enthousiast over zijn producten is hij zeker. ‘Niet voor niks bestaat Bakkerij Bos al bijna honderd jaar. Ze hebben supertaarten, en ook de mogelijkheid om ze te decoreren voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte of trouwerij,’ aldus de bezorgbakker. Dat hij het druk gaat krijgen realiseert hij zich. Het bezorgwerk doet hij naast zijn fulltime baan als banket- en broodbakker bij Bakkerij Bos.

Tot 1 februari houdt Roosen een openingsactie. Bij iedere eerste bestelling krijgt de klant tien procent korting op alle producten. Meer informatie, tel:06-20399372, www.bezorgbakkerroosen.nl.

 

Reageer op dit artikel