nieuws

Echte Bakkers Limburg meten krachten

Nieuws

LIMBRICHT – Twintig Limburgse Echte Bakkers meten op woensdag 25 november hun krachten meten in Kasteel Limbricht.

LIMBRICHT – Twintig Limburgse Echte Bakkers meten op woensdag 25 november hun krachten meten in
Kasteel Limbricht.

Op deze dag zullen zes bakkersspecialiteiten worden gekeurd onder toeziend oog van een professionele jury, onder leiding van Jan Zweistra. Tijdens de kampioenendag nemen de deelnemende bakkers een roomboter amandelletter, rijstevlaai, speculaas, zachte witte puntjes, tarwebrood en een kerststol mee. 

Naast de titels die per product te behalen zijn, wordt er gestreden om een van de vijf play off  plekken. Deze play-offs bepalen uiteindelijk wie zich aan het einde van het jaar ‘Beste Limburgse Echte Bakker 2009’ mag noemen.

 

Reageer op dit artikel