nieuws

Bakkerijen gezocht voor Week van de Smaak

Nieuws

AMSTERDAM – Bakkerijen kunnen zich aanmelden voor de derde editie van de Week van de Smaak Die wordt gehouden van 20 tot en met 27 september 2009 in Amsterdam.

AMSTERDAM – Bakkerijen kunnen zich aanmelden voor de derde editie van de Week van de Smaak Die wordt gehouden van 20 tot en met 27 september 2009 in Amsterdam.

De Week van de Smaak is een nationaal evenement met honderden grote en kleine lokale activiteiten waarin ‘smaak’ centraal staat en waarin ambachtelijke streekproducten, seizoensproducten en biologische voeding de hoofdrol spelen.

Activiteiten
 Dit jaar staan activiteiten zoals “de lekkerste winkelstraat”, “de mooie maaltijd”, het cultureel-culinair festival “Smaakexplosies” en de competitie “Helden van de Smaak” (weer) op het programma.

Aanmelden
De Week van de Smaak daagt ook dit jaar (banket)bakkerijen uit mee te doen aan deze derde editie. Tot en met 14 augustus kunt u zich via de website www.weekvandesmaak.nl aanmelden met een eigen activiteit.

Bakkerij
Tijdens de eerste Week van de Smaak in 2007 deed de (banket)bakkerijbranche van zich spreken tijdens het culinaire festival Chocola d’Amour in de Rotterdamse Kunsthal, dat geheel in het teken stond van chocola en andere zoete heerlijkheden. In 2008 streden twaalf (banket)bakkers om de titel “Held van de Smaak”, waarbij Jan-Aart Schuld uit het Gelderse Oldebroek uiteindelijke winnaar werd.

 

Reageer op dit artikel