nieuws

Huize van Wely opent nieuwe winkel

Nieuws

HEEMSTEDE – Huize van Wely opent op 23 juni aanstaande haar zesde Nederlandse vestiging. De winkel komt in de Heemstede/Aerdenhout.

Huize van Wely opent nieuwe winkel

HEEMSTEDE – Huize van Wely opent op 23 juni aanstaande haar zesde Nederlandse vestiging. De winkel komt in de Heemstede/Aerdenhout.

 
De winkel wordt zeer modern en minimalistisch ingericht en is ontworpen door de in Zuidoost-Azië beroemde Japanse architect, Ikebuchi Koichiro, aldus Huize van Wely. De Japanse architect ontwierp ook de winkel en tearoom in Wassenaar die in januari werd geopend. De officiële opening van de nieuwe zaak in Heemstede is dit najaar.  Huize van Wely heeft naast haar Nederlandse vestigingen, drie vestigingen in de Indonesische hoofdstad Jakarta.
 

Reageer op dit artikel