nieuws

Lotus Bakeries lijft Corona-Lotus in

Nieuws

Corona-Lotus Inc (USA) wordt een 100 procent dochteronderneming van de Groep Lotus Bakeries.

Corona-Lotus Inc (USA) wordt een 100 procent dochteronderneming van de Groep Lotus Bakeries.

Lotus Bakeries en haar jointventure partner The Gourmet Center, die actueel 50% van de aandelen van Corona-Lotus Inc aanhoudt, zijn tot een akkoord gekomen waarbij Lotus Bakeries eigenaar zal worden van 100% van de aandelen van Corona-Lotus Inc.

In 2007 realiseerde Corona-Lotus Inc een omzet van 7,35 miljoen USD. Dankzij de groei van de verkoop in de retail verwacht de onderneming een interne groei van ongeveer 20 % in 2008. De definitieve afronding van de transactie is voorzien in april 2009. Vorig maand nam Lotus Bakeries het Zweedse bedrijf Annas Pepparkakor over.

 

Reageer op dit artikel