nieuws

Klassewinnaars Noordelijke Vakwedstrijden

Nieuws

HEERENVEEN – Cees Visser uit Drachten werd eind november gekroond tot noordelijk kampioen brood-, koek-, en banketkbakken. Maar er waren ook winnaars per klasse. Zo maakte Banketbakkerij Borgman uit Groningen het beste sierstuk.

Klassewinnaars Noordelijke Vakwedstrijden

HEERENVEEN – Cees Visser uit Drachten werd eind november gekroond tot noordelijk kampioen brood-, koek-, en banketkbakken. Maar er waren ook winnaars per klasse. Zo maakte Banketbakkerij Borgman uit Groningen het beste sierstuk.

Cor van Wijngaarden van Banketbakkerij Borgman is een kleine drie weken bezig geweest om het sierstuk, de ster van 122cm doorsnede,  te maken. De ster is gemaakt van dragant, marsepein, chocolade en gelei. Hij won hiermee de categorie sierstuk, gesponsord door Emondt.
In totaal vielen er zeventien bakkers in de prijzen in verschillende onderdelen.
Bekijk alle klasse winnaars en sponsoren
 

 

 

Reageer op dit artikel