nieuws

Nu inschrijven Bakkerij van het Jaar

Nieuws

DOETINCHEM – De brood- en banketbakkers kunnen zich vanaf nu – tot donderdag 16 oktober – inschrijven voor de Bakkerij van het Jaar 2009. Ook kunnen er bakkersbedrijven worden voorgedragen voor de Bakkerij van het Jaar.

Nu inschrijven Bakkerij van het Jaar

DOETINCHEM – De brood- en banketbakkers kunnen zich vanaf nu – tot donderdag 16 oktober – inschrijven voor de Bakkerij van het Jaar 2009. Ook kunnen er bakkersbedrijven worden voorgedragen voor de Bakkerij van het Jaar.

De wedstrijd heeft voor 2009 een geheel nieuwe opzet gekregen. De deelnemers kunnen sterren bemachtigen die volgend jaar leiden naar de titel Bakkerij / Banketbakkerij van het Jaar. Basis voor het bemachtigen van de sterren vormt een drietal bezoeken van een mysteryshopper in het najaar van 2008. De tweede ronde valt in drie elementen uiteen: een product-  én hygiënebeoordeling van het NBC en een bedrijfsbezoek.

De winnaars van één of meerdere sterren kunnen hun ster(ren) het jaar daarop verdedigen. Doel is om meer (banket)bakkers dan nu het geval is mee te laten profiteren van de promotionele kansen die de wedstrijd biedt.  Iedere brood- en banketbakker kan zich inschrijven voor dit sterrensysteem. Daarnaast kunnen individuele bakkers, toeleveranciers en bakkerijorganisaties ook bakkers voordragen voor deze wedstrijd. Deelname aan de eerste ronde is gratis.

De rapporten van de mysteryshopper zijn na de keuring tegen betaling te verkrijgen. Bakkerondernemers die zich inschrijven of zijn voorgedragen, maar geen klant zijn bij het NBC voor de hygiëne- en/of productbeoordeling kunnen wel meedoen. Zij dienen – als ze een sternominatie hebben gekregen – vooraf in te stemmen met een hygiëne- en/of productbeoordeling voor eigen rekening. De winnaars van de ster(ren) worden bekend gemaakt tijdens het Nationaal Bakkerij Gala op (vermoedelijk) 21 april 2009.

Schrijf nu in via het inschrijfformulier en klik na invullen op ‘submit’. Inschrijven kan ook via bakkerijvanhetjaar@nbc.nl en maak dan melding van uw n.a.w.-gegevens. 

Meer informatie

 

Reageer op dit artikel