nieuws

Noordpoolactie levert 23000 euro op

Nieuws

ZEIST – De Noordpoolactie van Zeelandia heeft een kleine 23000 euro opgeleverd voor het Wereld Natuurfonds (WNF).

Noordpoolactie levert 23000 euro op

ZEIST – De Noordpoolactie van Zeelandia heeft een kleine 23000 euro opgeleverd voor het Wereld Natuurfonds (WNF).

Dat heeft het WNF bekendgemaakt. De afgelopen weken konden consumenten speciale Noordpool bollen (wit kleinbrood) bij de deelnemende bakkers kopen. Bakkers konden meedoen door het actiepakket van 30 euro te bestellen bij initiatiefnemer Zeelandia. Daarvan ging de helft direct naar het Wereld Natuur Fonds. 1500 bakkerijen hebben meegedaan aan de actie voor het behoud van de Noordpool. De opbrengst is geëindigd op 22.950 euro.

 Lees ook:
witte bollen voor witte Noordpool

 

Reageer op dit artikel