nieuws

Strijd om Zeelandtrofee barst los

Nieuws

PAPENDRECHT –  Om te bepalen wie er met de Zeelandtrofee naar huis gaat, worden dit jaar drie verschillende producten gekeurd.

Strijd om Zeelandtrofee barst los

PAPENDRECHT –  Om te bepalen wie er met de Zeelandtrofee naar huis gaat, worden dit jaar drie verschillende producten gekeurd.

De proefbakkers van de jury buigen zich bij de firma Sonneveld in Papendrecht op woensdag 14 november over wit speculaas, licht meergranenbrood en witte puntbroodjes. De bakker met de hoogste totaalscore wint. Tegelijkertijd is de regiobijeenkomst van NBOV Zeeland.

 

Interactief 

Sonneveld verzorgt deze dag een interactief programma en geeft onder andere een rondleiding door het EBIC centrum, een trefpunt waar consumenten, bakkerijen, machineconstructeurs en grondstoffenleveranciers samenkomen. Kennis, markttrends en klantgerichte ontwikkelingen staan centraal binnen EBIC (European Bakery Innovation Centre). Sonneveld beoogt met dit geavanceerde centrum kennis en professionaliteit te delen en gaandeweg steeds verder te verbeteren.

 

Meer informatie en aanmeldingen: 0113 – 228215.

 

Reageer op dit artikel