nieuws

Echte Bakker Posthuma viert 50-jarig jubileum

Nieuws

WOMMELS – Deze week viert Echte Bakker Posthuma uit Wommels het vijftigjarig jubileumfeest. Er worden door de familie Posthuma deze dagen diverse activiteiten georganiseerd.

Echte Bakker Posthuma viert 50-jarig jubileum

WOMMELS – Deze week viert Echte Bakker Posthuma uit Wommels het vijftigjarig jubileumfeest. Er worden door de familie Posthuma deze dagen diverse activiteiten georganiseerd.

Gistermiddag ontving de bakkerij de schoolkinderen uit het dorp om samen met twee clowns zelf een gebakje te maken. Nyncke Posthuma: ‘Vandaag kunnen consumenten een kijkje nemen in de bakkerij. Donderdagnacht maakt burgemeester Liemburg samen met onze bakkers het lekkerste broodje van Littenseradiel! Dit broodje is vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober te koop in de winkel op de Keatsebean 2 in Wommels en de opbrengst gaat naar stichting spulwike Littenseradiel.’
 
Aanbiedingen en acties
Deze week zijn er naast de evenementen ook diverse acties en aanbiedingen. Zo wordt de tas van de Echte Bakkers aangeboden voor € 9,95. De inhoud bestaat uit een speculaastaartje, 5 krentenstudjes, 4 halve maantjes (oud recept) en een slachtedijkje.
Historie
In 1957 kwamen Andries en Tine Posthuma vanuit Arum naar Wommels. Nu 50 jaar later staat de derde generatie klaar om het stokje van Harm en Aukje Posthuma over te nemen. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gezond en modern bakkersbedrijf met drie winkels op de Keatsebean te Wommels, de Appelmarkt in Bolsward en op het Antoniusplein te Sneek.

Reageer op dit artikel