nieuws

Prijs van Bouwer & Officier en Bakkersbelang voor eigenaren Sturkenboom

Mensenwerk 32

Jeroen en Miranda van der Linden hebben een overnachting in een viersterrenhotel gewonnen. De eigenaren van Bakkerij Sturkenboom in Kortenhoef behoren tot de prijswinnaars van de Bakkersvak-actie van Bouwer & Officier BV en Bakkersbelang.

Prijs van Bouwer & Officier en Bakkersbelang voor eigenaren Sturkenboom
Koos Klein (Bouwer & Officier BV, l.) en Sjaak Meijers (bakkersbelang, r.) met de winnaars van de overnachting in een viersterrenhotel, Jeroen en Miranda van der Linden van Bakkerij Strukenboom in Kortenhoef. Foto: Bouwer & Officier BV

‘Wij hadden op Bakkersvak 2016 een kluis staan en iedere beursbezoeker mocht een poging doen om deze te kraken’, aldus Koos Klein, bakkerij-adviseur van Bouwer & Officier BV – Accountantskantoor Voor de Bakker. ‘Wie daarin slaagde, kon een nacht in een viersterrenhotel winnen. Op de beurs is het niemand gelukt, de juiste cijfercode te gebruiken, om de kluis te openen. Onder de mensen die het niet lukte de kruis te kraken, werden twee overnachtingen verloot.

Bakkerij Pots

Jeroen en Miranda van der Linden, die de ene overnachting wonnen, kregen de prijs in hun zaak in het Noord-Hollandse Kortenhoef uitgereikt door Koos Klein en Sjaak Meijers, accountmanager Z-Nh / N-Zh van Bakkersbelang. De andere prijsuitreiking is op woensdag 20 april bij Bakkerij Pots in het Drentse Rolde.

Voor meer informatie over Bouwer & Officier BV: Bouwer-officier.nl. En voor meer inlichtingen over Bakkersbelang: Bakkersbelang.nl

Reageer op dit artikel