nieuws

Sonneveld maakt Puur voor de Bakker-aanbod voor 2016 bekend

Mensenwerk

Sonneveld heeft het aanbod Puur voor de Bakker-activiteiten voor 2016 bekendgemaakt. ‘Alle activiteiten zijn gericht op pure kennis waarmee de bakker meer rendement kan maken’, aldus de bakkerijgrondstoffenleverancier.

Sonneveld maakt Puur voor de Bakker-aanbod voor 2016 bekend
Sonneveld

‘Sonneveld gelooft in de kracht van kennis. Daarom voeren we ons programma Puur voor de Bakker. Een campagne met als doel actief kennis delen en vermeerderen met de bakker-ondernemer’, aldus Sonneveld op zijn website. ‘Samenwerking en het vergaren en delen van kennis zijn in onze ogen de basis voor het succes van morgen. Het rendement van u als bakker is hierbij ons belangrijkste uitgangspunt.’

Innoveren

Sonneveld geeft aan ‘tot de conclusie te zijn gekomen dat zij ambachtelijke bakkerijen beter van dienst is als tijd, energie en geld gestoken wordt in innoveren’. De bakkerijgrondstoffenleverancier: ‘Het Puur voor de Bakker-programma bevat daarom een uiterst aantrekkelijk aanbod. Dit aanbod is gericht op pure kennis waarmee u meer rendement kunt maken.’

Luxemburg, Groningen en Wenen

Het Puur voor de Bakker-aanbod voor 2016 omvat de volgende activiteiten:

  • Studiereis Luxemburg (18, 19 en 20 april 2016): ‘Het groothertogdom Luxemburg met als hoofdstad Luxemburg is het op één na kleinste land binnen de Europese Unie. Met circa 500.000 inwoners en circa 160 brood- en banketbakkers/aanbieders zeker interessant genoeg om te bezoeken. Tijdens deze studiereis gaan we op bezoek bij een ovenbouwer en zullen we mogelijk ook enkele bakkerijen met een bezoek vereren.’
  • Studiereis Groningen (17 en 18 mei 2016): ”Er gaat niets boven Groningen’. Met deze slogan heeft Groningen zich aardig op de kaart weten te zetten. Met iets meer dan 200.000 inwoners en 55.000 studenten (waarvan er circa 35.000 in de stad wonen) een stad die meer dan het bezoeken waard is. Bijzondere winkeltjes en winkelstraten, eigentijdse collega bakkers met al even eigentijdse winkels. We gaan u een programma aanbieden waarmee u op een eigentijdse manier bij een bijzondere bakker in Groningen volop uitgedaagd gaat worden.’
  • Studiereis Luxemburg (23, 24 en 25 mei 2016): zie hierboven
  • Studiereis Wenen (6, 7 en 8 juni 2016): inmiddels volgeboekt
  • Studiereis Wenen (20, 21 en 22 juni 2016): ‘De historische stad Wenen biedt, met haar prachtige binnenstad vol oude gebouwen (het welbekende Schloss Schoenbrunn, de Wiener Staatsoper en de Spaanse rijschool) de gemiddelde toerist al heel veel mooie dingen. Wij als bakkers zullen nog meer geïnspireerd raken door de historische en moderne bakkerijen die we hier per historisch vervoermiddel (fiets) zullen bezoeken. Wenen is de bakermat van veel bakkerijproducten, zoals de apfelstrudel en diverse Franse bladerdeegproducten. Eén uitspraak van een Weense bakker willen we u alvast niet onthouden: ‘Sacher hat nur Sacher’.’
  • Studiereis Groningen (28 en 29 juni 2016): zie hierboven
  • Studiereis Wenen (12, 13 en 14 september 2016): zie hierboven
  • Studiereis Wenen (26, 27 en 28 september 2016) : zie hierboven

Meer informatie is te vinden op de Puur voor de Bakker-pagina’s op de website van Sonneveld.

Reageer op dit artikel