nieuws

Edwin Klaasen vertegenwoordigt de ziel van desembrood

Mensenwerk

Edwin Klaasen vertegenwoordigt de ziel van desembrood
Edwin Klaasen, de man achter Desemenzo. Foto: Herbert Wiggerman

Edwin Klaasen maakt op een originele manier zijn liefde voor het bakkersvak kenbaar. Social media schuwt hij daarbij niet. Gedrevenheid is het kernwoord. ‘Passie is hobbymatig. Gedrevenheid maakt dat je ook doorgaat als het even niet zo leuk is’, zegt hij in de vernieuwde Bakkerswereld, die vandaag verschijnt.

#Metdehandjesinhetdeeg is zijn vast terugkerende slogan. Edwin Klaasen (41) kent de ziel van het deeg en dat is uitgangspunt bij alles wat hij doet, zo blijkt als Bakkerswereld hem spreekt bij de Hanos in Zwolle. Wie is deze man achter Desemenzo, die momenteel opgaat voor zijn Meestertitel? Lees dat – en veel meer – in Bakkerswereld.

Reageer op dit artikel