nieuws

Patisserie de Rouw maakt speciale patisserie voor het voorjaar

Marktberichten 1194

Patisserie de Rouw maakt speciale patisserie voor het voorjaar
De chocolade tulp. Foto's: Patisserie de Rouw

Dit voorjaar maakt Patisserie de Rouw in Vught bijzondere producten gespitst op de feestdagen in het voorjaar. Waaronder een spectaculair hart met vleugels ter ere van de liefde en Moederdag. Een ander nieuw product is een ode aan Holland in de vorm van een bijzondere chocolade-tulp in een vaasje.

Het nieuwe assortiment past helemaal in het Hollandse voorjaar en bij feestdagen als Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag en Moederdag.

De tulp, een ode aan Holland

Met de chocolade tulp brengt het bedrijf van Arthur en Doris de Rouw een ode aan Holland. De robijnrode bloem is gemaakt van ruby chocolade, een van de nieuwste chocolade-ontdekkingen. Arthur de Rouw: ‘Deze bijzondere chocolade heeft een fruitige en tegelijkertijd romige smaak. De mooie groene blaadjes bestaan uit de allerfijnste marsepein. De tulp is geplant in een bloempotje, waarvan de ‘aarde’ bestaat uit een mengsel van de allerbeste kwaliteit amandelen en chocolade. Voor een knapperig krokantje zijn bovenop de aarde kleine pure chocoladeparels gelegd, gemaakt van krokante feuilletine. Zelfs het plateau waarop het potje is geplaatst, is eetbaar, dat bestaat eveneens uit topkwaliteit chocolade.’

De tulp past helemaal in het Hollandse voorjaar, waarin niet alleen Pasen, Koningsdag en Bevrijdingsdag gevierd worden, maar ook Moederdag en Secretaressedag.

Schitterend chocolade hart

En andere nieuwe lekkernij is een chocolade hart. Doris de Rouw: ‘Dit hart geeft iedereen vleugels en staat niet alleen symbool voor de liefde voor moeder, maar ook voor de liefde voor elkaar. In het hart smelten de smaken van de mooiste amandelen en de allerbeste kwaliteit chocolade samen tot een smaakexplosie. De prachtige vleugels van witte chocolade geven het hart zijn bijzondere uitstraling en maken het tot een spectaculair cadeau dat ieders hart laat spreken. Met dit hart maak je niet alleen moeder blij, maar iedereen die je een warm hart toedraagt. Onze patissiers hebben het met liefde gemaakt.’

Met goud bekroond

Het altijd innoverende Vughtse patisseriebedrijf zag onlangs hun recent gelanceerde Bonjourtruffels met goud bekroond door het Nederlands Bakkerij Centrum. Ook de champagnetruffels, waarvan de receptuur vorig jaar werd verbeterd, werden met goud bekroond, evenals de kaasvlinders die al meer dan 30 jaar een veelgevraagd artikel zijn. Daarnaast werd leerlingpatissier Vilja van Lierop Nederlands Kampioen Patissier.

Doris en Arthur de Rouw

Aan de bedrijfskleding van de winkelmedewerkers werd een nieuwe set kleding toegevoegd, passend bij het voorjaar. Doris de Rouw: ‘Ons streven om altijd te gaan voor kwaliteit ziet de klant ook terug in een verzorgde en uniforme uitstraling van de winkelmedewerkers. En ook belangrijk: onze medewerkers zijn er heel blij mee.’

Over Patisserie de Rouw

Patisserie de Rouw in Vught maakt al 56 jaar onderscheidende en creatieve patisserie van de allerhoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Specialiteiten zijn onder meer de nougatinetaart, superhippe gebakjes met veel patisserie-innovaties, trendy chocolaatjes, wereldse bonbons en Brabantse worstenbroodjes. De winkel is een lust voor het oog en winkelbezoekers kunnen de patissiers aan het werk zien in het atelier via een glazen wand.

Reageer op dit artikel