nieuws

Dossche Mills met klanten bij Ronde van Vlaanderen

Marktberichten 715

Dossche Mills was zondag met 550 klanten uit België en Nederland te gast in de VIP-tent langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen.

Dossche Mills met klanten bij Ronde van Vlaanderen

De aanwezigen werden welkom geheten door CEO Kristof Dossche.

Meneba

In zijn speech gaf hij aan dat Dossche Mills een grote sprong voorwaarts heeft gemaakt door een jaar geleden Meneba en Meneba Taelman over te nemen. ‘De overname maakt de familie nog groter en ik wil u bedanken voor uw loyaliteit. Momenteel vinden er veranderingen plaats die nodig zijn om het voortbestaan van ons bedrijf te garanderen, maar nog belangrijker is voor u als klant een betrouwbare partner te zijn,’ aldus Kristof Dossche tegen de toehoorders bij de wielerkoers.

Grote schermen

Onder het genot van een Bourgondisch buffet zagen de aanwezige klanten de elite dames éénmaal en de elite heren tot drie keer toe van dichtbij passeren. De wedstrijd kon ook rechtstreeks worden gevolgd via verschillende grote schermen in de tent. Kristof Dossche: ‘Ik kijk terug op een geslaagd exclusief evenement voor onze klanten, waarbij we samen met onze klanten hebben genoten van deze mooie editie van de Ronde van Vlaanderen’

Lees ook

Dossche Mills neemt Meneba over

Reageer op dit artikel