nieuws

Lars Vierhout volgt Hans van Egmond op bij Spronk

Marktberichten 1236

Lars Vierhout is per 8 oktober in dienst getreden als account manager Zuid-Nederland bij Spronk Bakkerijmachines. Hij neemt het roer over van Hans van Egmond die ruim 28 jaar een vertrouwd gezicht is geweest als accountmanager.

Lars Vierhout volgt Hans van Egmond op bij Spronk
Hans van Egmond draagt stokje over aan Lars Vierhout. Foto: Spronk

Met de aanstelling van Lars Vierhout is opnieuw een stap gezet met de verjonging van Spronk Bakkerijmachines. De nieuwe generatie geeft hiermee te kennen dat Spronk ook in de toekomst een leidende positie wil behouden in de bakkerijwereld. Arno, Henry en Harm Spronk blijven verder bouwen aan de positie van het bedrijf als betrouwbare partner met sterke merken in het pakket. De succesvolle samenwerking met Wachtel (ovens) is hier onder andere een voorbeeld van.

Nodige ervaring in de bakkerij

Hans van Egmond gaat met pensioen en heeft het (rol)stokje vorige week letterlijk overgedragen aan Lars Vierhout. Vierhout is 30 jaar en heeft inmiddels de nodige ervaring in brood- en banketbakkerijen opgedaan. De laatste zeven jaar was Vierhout werkzaam bij een grondstoffenleverancier.

Reageer op dit artikel