nieuws

Paardekooper Verpakkingen toont nieuw assortiment voor de feestdagen

Marktberichten 840

Paardekooper Verpakkingen heeft de nieuwe Najaarsbrochure uitgebracht, waarin de verpakkingsspecialist een uitgebreid assortiment verpakkingen voor de feestdagen presenteert. De brochure geeft onder meer een overzicht van nieuwe kerstpakketdozen en geschenkverpakkingen, maar ook van cadeaupapier en accessoires.

Paardekooper Verpakkingen toont nieuw assortiment voor de feestdagen
Beeld: Paardekooper Verpakkingen

De brochure is met name bedoeld voor retailers, maar biedt ook bedrijven en instellingen talrijke ideeёn om relaties en medewerkers met een opvallend sinterklaascadeau, kerstpakket of eindejaarsgeschenk te verrassen.

De nieuwe 74 pagina’s tellende najaarsbrochure van Paardekooper bevat een uitgebreid assortiment kerstpakketdozen, geschenkverpakkingen, draagtassen en speciale fles- en foodverpakkingen. Ook zijn er trendy manden, zinken emmers en diverse houten verpakkingen zoals dienbladen, kistjes en kratjes leverbaar voor een opvallende en praktische bruikbare verpakking. In de brochure staat daarnaast een uitgebreide selectie cadeaupapier en verpakkingsaccessoires zoals labels, etiketten, linten en strikken met de thema’s sinterklaas en kerstmis voor het maken van aantrekkelijke cadeaus.

Lovly

In de Najaarsbrochure wordt veel aandacht besteed aan de sinterklaas- en kerstproducten van Lovly, een eigen merk. Het Lovly-assortiment bestaat uit geschenkverpakkingen zoals cadeauzakjes, cadeaupapier, cadeaudoosjes, decoraties, draagtasjes, linten en etiketten. Aan de lijn sinterklaasproducten zijn twee dessins toegevoegd: Gevel en Dots. De Gevel-verpakkingen zijn bedrukt met typisch Hollandse grachtenpanden, die prima passen bij de sfeer van sinterklaas. Dots is een patroon van bollen, waarin sinterklaasafbeeldingen zijn verwerkt. De beide nieuwe dessins zijn leverbaar in de varianten Glossy en Natural. De Glossy-uitvoeringen zijn uitgevoerd in de luxe kleurencombinatie wit en goud en hebben een glanzende afwerking. De Naturals-varianten zijn bruin/zwart of bruin/rood. De beide lijnen bestaan uit cadeaupapier, etiketten, een blokbodemzak en een beker.

Kerstspecials

De nieuwe Lovly-kerstspecials bestaan uit de lijnen ‘Kerstkrans’, ‘Party’ en ‘Nordic’. De Kerstkrans-collectie, die leverbaar is in een Glossy-uitvoering (zwart/goud) en een Naturals-uitvoering bestaat uit cadeaupapier, een papieren draagtas en een blokbodemgeschenkzak. In de kerstkransen zijn de ‘Happy Holidays’ en ‘Merry Christmas’ te lezen. In de Party-lijn zijn diverse nieuwe geschenkverpakkingen opgenomen met drie nieuwe dessins: Party Dots, Party Stars and Stripes en Party Spot On. De Nordic-lijn bestaat uit traditionele dessins met kerstbomen, hulsttakken, sterren of kransen in de kleuren rood/groen en een nieuwe streeppatroon, waarin nu ook een ronde geschenkdoos leverbaar is.

Inpakworkshops

Paardekooper biedt zijn klanten ook dit jaar weer de WrappIDup Inpakworkshops aan, waar medewerkers leren om snel, efficiёnt en feestelijk in te pakken. Informatie over de agenda voor de workshops zijn te vinden op de website. Er kunnen ook maatwerk workshops aangevraagd worden.

Najaarsbrochure bestellen

De Najaarsbrochure kan eenvoudig besteld worden via de webshop of bij de klantenservice (088-2222390 of info@paardekooper.nl). De brochure kan ook gratis afgehaald worden bij een van de negen Stores van Paardekooper in ons land.

Reageer op dit artikel