nieuws

Dobla met internationale chefs aanwezig op IBA

Marktberichten 1014

Dobla toont op IBA 2018 hoe je traditionele recepten verrassend maakt. Dobla’s Nature Range en Fast Chocolate Experience krijgen een vervolg met de introductie van het thema ‘All Time Favorites’. Tijdens de IBA zal Dobla met topchefs afkomstig uit diverse landen verrassende All-Time-Favorite bereidingen maken met de chocolade decoraties.

Dobla met internationale chefs aanwezig op IBA
Het thema All Time Favorites met links Dobla’s Fast Chocolate Experience; frietjes, de Donut Topper en de Chic-Shake (de stijlvolle variant van de ‘Freakshake’). Beeld: Dobla

De introductie van het thema All Time Favorites brengt de Fast Chocolate Experience en de Nature Range samen.

Verrassend vertrouwd

Beiden concepten zijn gebaseerd op de combinatie ‘verrassend vertrouwd’ dat het volgens onderzoek goed doet. Harm Jansen (Corporate Business Development Director bij Dobla) legt uit: ‘We willen de bezoekers blijven inspireren door rekening te houden met de consumententrends. Duitsland is altijd een belangrijke markt voor ons geweest. Op de IBA 2018 willen we onze innovatieve en hoogwaardige assortimenten introduceren voor het brede professionele publiek en nieuwe klantensegmenten aanboren. We zien dat producten verrassend zijn door de combinatie van herkenning en herinnering, hoge kwaliteit en door daarnaast te zorgen dat het plaatje fotogeniek, instagrammable is. Tijdens de IBA worden de bereidingen verzorgd door topchefs waaronder Michel Willaume (World Champion Pastry chef), Graham Mairs (meer dan 54 prijzen in internationale competities gewonnen), Bart de Gans en Maurits van der Vooren.’

De Donut Toppers zijn onderdeel van de Fast Chocolate Experience. Professionals kunnen zo hun donuts snel van een eigen stijlvolle decoratie of boodschap voorzien. 

Animaties

Jansen kijkt erg uit naar de beurs en vooral naar de reacties van de bezoekers. ‘Er zullen naast de nieuwe producten interessante animaties verschijnen, maar de inhoud blijft nog een verrassing’, vult hij aan.

Lees alles over de IBA 2018

Lees alles over de IBA 2018

Reageer op dit artikel