nieuws

Samenwerking tussen Callebaut en Domino’s

Marktberichten 858

Samenwerking tussen Callebaut en Domino’s
Domino’s heeft haar nieuwste pizza onthuld: de choco-lotta pizza.

Domino’s heeft afgelopen weekend haar nieuwste pizza onthuld: de choco-lotta pizza. Deze is gemaakt met echte Belgische chocolade van het merk Callebaut. Het is de eerste zoete pizza op het menu van Domino’s. De pizza is vanaf 9 juli in alle vestigingen verkrijgbaar.

De choco-lotta pizza is speciaal ontwikkeld ter ere van de 250e Domino’s winkel. ‘Tot voor kort hadden we alleen hartige pizza’s op het menu. Chocolade pizza bestaat natuurlijk al langer, maar we wilden de beste chocolade, die zowel warm als koud super lekker is’, vertelt Domino’s chef Tyla Robinson. ‘Callebaut is al jaren in België hét chocolade merk en daarom de beste keuze voor onze choco-lotta pizza.’

De choco-lotta pizza is wat kleiner van formaat en lekker als tussendoortje of als nagerecht. De choco-lotta is voorgesneden in vier stukken waardoor de pizza eenvoudig te delen is. Verkoopprijs is €3,50.

Variaties

Met de choco-lotta kan volgens Roninson eindig worden gevarieerd. Denk bijvoorbeeld aan een Choco-lotta met verse aardbeien en handgeklopte slagroom, met fijngemalen hazelnotenmix en marshmallows, met banaan en caramelsaus en met slagroom en disco dip.

Reageer op dit artikel