nieuws

Flessenwerk levert frisse cadeaulijn voor de warme bakker

Marktberichten 2575

Flessenwerk levert frisse cadeaulijn voor de warme bakker

Flessenwerk heeft speciaal voor de bakkerij een cadeaulijn ontwikkeld. De lijn is bedoeld om de klant een verrassend, betaalbaar cadeautje met een warme boodschap te kunnen laten kopen bij de bakker, bijvoorbeeld onder de noemer Kletskoek, Koekkado en Chokado.

Flessenwerk in Maasdijk, in de regio Westland, is opgericht door bakkersdochter Mascha van der Ende en haar compaan Ilse van Holsteyn-van Kester. De onderneemsters hebben een verleden in de detailhandel en de reclamebranche. ‘Als we, naar eigen inzicht, het mooiste uit deze twee branches filteren is dat: het creëren van sfeer en aandacht! Want aandacht, daar draait het hele leven eigenlijk om…’, schrijven zij op hun site. Daarmee zetten ze meteen de visie achter hun bedrijf neer.

Eigen ideeën en ontwerpen

De ondernemers bedenken en ontwerpen de cadeau-verpakkingen zelf. ‘Nét even wat anders’ is bij ons het streven, melden de dames. ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons geen modewoord, maar doen we vanuit ons hart. We werken veel samen met organisaties die de waarde van ieder mens inzien! Met onze kado’s kom je origineel voor de dag. Lekker toch!? In een wereld waar opgaan in de massa de veiligste weg lijkt te zijn…’

De strijd met het bosje bloemen

De bakkerslijn bestaat onder meer uit kadoflessen en potten die door de bakker, zelf gevuld kunnen worden. ‘Vanaf nu, kan je ook bij de warme bakker terecht voor een stijlvol kado! Lekker toch!? Gewone koek mét toegevoegde waarde dus, een erg leuk product, helemaal van deze tijd en uitermate geschikt om de strijd met het bosje bloemen aan te gaan.’

Onder de noemers Kletskoek, Koekkado en Chokado zijn er diverse verpakkingen verkrijgbaar. De naam van de verpakking zegt het al. Bij Koekkado geeft de klant iemand koek cadeau. Met een pvc-kadokaartje, leuke wens, felicitatie of een gepersonaliseerde opdruk, is het onder meer geschikt als relatiegeschenk.

Chokado & Kletskoek

De pot Chokado verhult evenmin waar het om draait: een pot met mooie. Ook onder de noemer Kletskoek is een cadeauset verkrijgbaar. ‘Hollandse gezelligheid op z’n best’, schrijven de onderneemsters. ‘Aan deze pot hangt een set quizkaarten met vragen en weetjes, om een gezellig gesprek op gang te helpen. Dus met een beetje hulp van de bakker én Flessenwerk wordt het nóg gezellig tijdens koffietijd.’ De thema’s zijn: Een goed gesprek, Een hilarisch gesprek, Vrienden, Familie, Kerst.

Flessenwerk is een fris, nieuw bedrijf in relatiegeschenken, dat onder meer samenwerkt met een ontwikkelingsproject in Alanië. Vanuit die samenwerking is Flessenwerk tot stand gekomen.

Prijzen en levering

De inkoopprijzen van de potten liggen tussen €1,60 en €2,95. Gevuld hebben deze een verkoopwaarde van circa €7,95 en €9,95.

Alle potten gaan per dozen a 36 stuks, behalve de kletskoek-thema’s, die gaan per 12 (3 x 12 = 36). De verzendkosten bedragen €12,50 binnen Nederland; boven de €500 is verzending gratis.

Reageer op dit artikel