nieuws

Meneba introduceert meergranenbrood Sézame

Marktberichten 763

Meneba introduceert meergranenbrood Sézame

Meneba brengt op Bakkersvak 2018 een nieuwe meergranensoort: Sézame. Sesamzaad geeft een bijzonder karakter en lekkere smaak aan Sézame.

Sesamzaad is één van de oudste zaden ter wereld en iedereen kent het, aldus Meneba. Het brood is een licht meergranenbrood. Sesamzaad is rijk aan eiwitten en meervoudige vetzuren en geeft het brood een eigen karakter.

De onderscheidende smaak komt het beste tot zijn recht als het brood stevig wordt afgebakken al dan niet gedecoreerd met sesamzaad, hebben de baktechnische adviseurs van Meneba ervaren. Door de goede verwerking van het deeg in combinatie met vakmanschap van de bakker zijn de mogelijkheden in variaties eindeloos.

Speciaal promotiemateriaal

Voor Sézame zijn verkoopondersteunende materialen ontwikkeld: een vloerdisplay die op elke plek in de winkel geplaatst kan worden, een display voor op de toonbank met consumenteninformatie, een topkaart, en om het brood mooi in te snijden een Victorinox broodmes.

Door de samenstelling is Sézame prima te combineren met zoete en hartige vullingen. Maak een brood ‘to go’, smaakvolle zoete of hartige snackbroodjes voor bij een picknick, mooie wandeling of een dagje weg. Maar ook bij een frisse salade of een zonnige barbecue misstaan de producten van Sézame niet. Dat maakt Sézame ook geschikt voor verkopen via het derde kanaal.

Foto's

Reageer op dit artikel