nieuws

Reinigingsspecialist Christeyns neemt Qlean-tec over

Marktberichten

Reinigingsspecialist Christeyns neemt Qlean-tec over
Het bedrijf is in diverse voedselsectoren deskundig.

De Belgische chemiegroep Christeyns breidt haar activiteiten in Nederland verder uit met de aankoop van Qlean-tec. Christeyns is gespecialiseerd in reiniging, hygiëne en desinfectie.

Het door Christeyns overgenomen Qlean-tec in Mijdrecht ontwikkelt en verkoopt reinigingsconcepten voor professioneel gebruik en richt zich op de voedingsmiddelenindustrie, automotive en professionele keukens.

Met de overname breidt Christeyns haar activiteiten voor de voedingsmiddelenindustrie verder uit en worden de sectoren automotive en professionele keukens aan het pakket van producten en diensten toegevoegd.

Stevige reputatie opgebouwd

De Belgische chemiegroep Christeyns heeft naar eigen zeggen in Europa een stevige reputatie opgebouwd als specialist in onder andere kwalitatief hoogwaardige wasmiddelen voor professionele textielverzorging en reinigings- en desinfectiemiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Directeur Bostoen: perfecte aanvulling

Alain Bostoen, eigenaar van Christeyns: ‘Met zijn producten van topkwaliteit, innovatieve concepten en goed opgeleide mensen vormt Qlean-tec een perfecte aanvulling voor onder andere onze eigen Christeyns Food Hygiene afdeling. Ik ben blij dat wij de mensen van Qlean-tec bij de Christeyns familie mogen verwelkomen. Hiermee kunnen we de strategie van Christeyns verder vorm geven, alsmede de organisatie van Qlean-tec versterken.’

Reageer op dit artikel