nieuws

Rentokil opent innovatiecentrum ‘Power Centre’

Marktberichten 815

Ongediertebestrijder Rentokil Pest Control heeft afgelopen maand de deuren van het nieuwe innovatie-, wetenschap- en trainingscentrum ‘Power Centre’ in Crawley (UK) geopend.

Rentokil opent innovatiecentrum ‘Power Centre’
Rentokil heeft het Power Centre geopend.

Het centrum heeft de naam ‘Power Centre’ gekregen, vernoemd naar de onlangs aan kanker overleden Chief Marketing Officer van Rentokil, Stewart Power.

Het Power Centre is ontworpen om innovatie en wetenschap samen te brengen om de expertise en leiderschap in ongediertebestrijding te demonstreren. Rentokil heeft zich ten doel gesteld om marktleider in ongediertebestrijding te blijven. In het Power Center zijn verschillende onderzoeksruimtes ingericht waar het gedrag van ongedierte zoals bedwantsen, vliegen en knaagdieren in gecontroleerde omgevingen wordt geanalyseerd. Dit stelt het team in staat om geavanceerde en effectieve detectiemethoden te ontwikkelen.

Naast deze onderzoeksruimtes zijn er ook zeven trainingsruimtes gecreëerd die de werkelijke situaties nabootsen waarin Rentokil medewerkers actief zijn. Het gaat hierbij om een supermarkt, hotelkamer, appartement, commerciële keuken, graanopslag, kantoor en wasserij, waarin servicemedewerkers optimaal getraind kunnen worden in realistische omgevingen.

Reageer op dit artikel