nieuws

LaCo Crumbs wordt Koopmans Foodcoatings

Marktberichten 27

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken (KKM) werkt per 1 mei 2016 met tweebedrijfsonderdelen met een eigen afzender: Koopmans Meel en Koopmans Foodcoatings. De naam LaCo Crumbs komt daarmee te vervallen. KKM kiest hiermee voor een eenduidige merkenstrategie.

LaCo Crumbs wordt Koopmans Foodcoatings
Bitterballen met paneermeel van Koopmans Foodcoatings. Foto: KKM

Paneermeel producent LaCo Crumbs is in 1993 door KKM gekocht en destijds als apart onderdeel toegevoegd aan de activiteiten. Inmiddels is het terrein sterk uitgebreid en speelt Foodcoatings een belangrijke rol in de duurzame verwaarding van graan.

De naamswijziging past bij de ambitie om door te groeien naar voorkeursleverancier op het gebied van innovatieve foodcoatings in Europa in de segmenten appetizers & snacks, vis, aardappel, kip & vega.

Reageer op dit artikel