nieuws

Nature-verpakkingslijn van Beko

Marktberichten

Nature-verpakkingslijn van Beko

Beko Verpakkingen presenteert een nieuwe verpakkingslijn met de naam Dessin Nature. Deze nieuwe verpakkingslijn, gemaakt van FSC-gecertificeerd karton, is duurzaam en heeft een ambachtelijke uitstraling.

Dessin Nature vervangt dessin 201 uit het assortiment van Beko Verpakkingen, omdat het tijd is voor wat nieuws. Het nieuwe dessin heeft een lichtbruine kleur en een ambachtelijke en verantwoorde uitstraling.

MVO

De lijn is namelijk gemaakt van FSC-gecertificeerd karton. FSC staat voor ‘Forest Stewardship Council’ en verzekert dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoorde bossen. Het FSC-logo staat op de verpakkingen, zodat de bakker kan uitdragen dat hij maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Bestellen

De verpakkingslijn bestaat uit allerlei soorten verpakkingen. Zodra een model van Dessin 201 uitloopt, wordt er een vervangend model van Nature ingevoerd. Voor meer informatie kunnen bakkers contact opnemen met hun vaste vertegenwoordiger van Beko Nederland of Beko Verpakkingen.

Reageer op dit artikel