nieuws

Gebroeders Van den Berg verwerken clean-label amandelspijs

Marktberichten

Gebroeders Van den Berg verwerken clean-label amandelspijs

Brood- en banketbakkerij Gebroeders van de Berg in Maassluis verwerken uitsluitend nog clean-label amandelproducten. Zij betrekken hun amandelspijs van Steensma/Damco, die deze week een clean-label oorkonde uitreikte aan de gebroeders.

De oorkonde is bedoeld om bakkers te ondersteunen bij de communicatie en verkoop van pure en eerlijke amandelproducten.

De amandelspijsproducten van bakkerij Van den Berg bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Ze worden vervaardigd met de ‘schone’ amandelspijs van Damco. Deze amandelspijzen worden geproduceerd zonder toevoeging van zout of kunstmatige conserveermiddelen. Hierdoor passen ze producten goed bij een assortiment zonder al te uitgebreide ingrediëntendeclaratie (E-nummers en dergelijke).

Reageer op dit artikel