nieuws

Beko lanceert private label ovenlijn

Marktberichten

Beko lanceert private label ovenlijn

Beko Bakkerij Techniek introduceert een nieuwe ovenlijn onder een private label. Het paradepaardje is de Bekostone, een heet water stenenvloeroven. Daarnaast vallen ook de Bekorotatie, de Bekonarijskast- en afzuigkap binnen de private label ovenlijn.

De Bekostone is een steenvloeroven met zes stenen vloeren die door een ononderbroken heetwatersysteem verhit worden. Uniek is volgens Beko dat de etages zwevend zijn gemonteerd. Als de ovenwagen in de oven is geplaatst en de deur gesloten is, zakt de bodemplaat waardoor de koppels en platen direct op de stenen vloeren komen te liggen. Er is plaats voor twee ovenwagens per charge, een totaalcapaciteit van 120 broden.

Bekorotatie

De Bekorotatie is de rotatieoven uit het private label-assortiment. Deze oven heeft gelijkmatige bakresultaten door een constante luchtstroom en automatische stoomvoorziening. De speciale, met vergroot oppervlak uitgevoerde, branderkamer zorgt voor maximale warmteafgifte. De rotatieoven is leverbaar met een capaciteit van 80, 96, 120, 144, 192 en 288 broden.

Bekonarijskast en Beko-afzuigkap

De Bekonarijskast zorgt voor een optimaal gerezen product door een perfecte temperatuurregeling, juiste vochtdosering en –verdeling. Narijskasten en afzuigkappen worden in maatvoering naar wens geleverd.

Lute Brouwer Oventechniek

Om het assortiment uit te breiden met de oven is Beko Bakkerij Techniek een samenwerkingsverband aangegaan met Lute Brouwer Oventechniek uit Nijverdal. Beko Bakkerij Techniek heeft het exclusieve recht verworven voor verkoop van het gehele assortiment van Lute Brouwer Oventechniek onder private label in Nederland.

Meer informatie: www.beko-techniek.nl

Reageer op dit artikel