nieuws

Bonbons met stevia als zoetstof

Marktberichten

Bonbons met stevia als zoetstof
De 15 verschillende smaken stevia-bonbons. Foto Spaargaren

Confiserie Manfred Spaargaren uit Uithoorn heeft suikervrije bonbons op basis van de zoetstof stevia ontwikkeld. De bonbons zijn geschikt voor bijvoorbeeld diabetici, maar ook voor de consument die suikerarm wil snoepen.

De bonbons bevatten de natuurlijke suikervervanger stevia. Ze worden gemaakt zonder toegevoegde suikers en bevatten zodoende geen suiker-calorieën. De bonbons hebben geen invloed op de bloedsuikerspiegel, wat voor diabeten van belang is. Bovendien zijn de bonbons tandvriendelijk.
In tegenstelling tot andere suikervrije producten hebben de stevia-bonbons geen bijsmaak, ze smaken puur claimt Spaargaren. De bonbons zijn verkrijgbaar in 15 verschillende smaken zoals o.a. crème brulée, passievrucht, limoen,  rode vruchten, canache, caramel en fleur de sel.

Reageer op dit artikel