nieuws

Spelt-muffins en spelt-eierkoeken

Marktberichten

Spelt-muffins en spelt-eierkoeken

Ireks heeft haar spelt-assortiment uitgebreid met het product Golden spelt fantasie.

De vraag naar speltproducten is nog steeds groeiende en niet meer weg te denken binnen het assortiment van een ambachtelijke bakker. Met Golden spelt fantasie kan de bakker zijn spelt-assortiment ook doortrekken naar banketproducten zoals spelt-muffins, spelt-eierkoeken en spelt-plaatcake. Golden spelt fantasie is een compleetmix, waar geen ei aan toegevoegd hoeft te worden. Het is gemakkelijk in gebruik en heeft een uitstekende malsheid. De Spelt-producten van Golden spelt fantasie worden ondersteund met passend promotiemateriaal.

Voor meer informatie: de Ireks baktechnisch adviseur of via sales@ireks.nl

Reageer op dit artikel