artikel

Gourmand Pastries introduceert Suisse Karamel met zoute boter

Marktberichten 496

Karamel met zoute boter is al een hele tijd in opmars en is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde. De combinatie van zoet en zout maakt de smaak erg populair bij jongeren.

Gourmand Pastries introduceert Suisse Karamel met zoute boter

De Suisse met Karamel met zoute boter is krokant aan de buitenkant, smeuïg aan de binnenkant. Ideaal aan de ontbijttafel, als tussendoortje of snelle hap over de middag.

Primeur op Bakkersvak

U kan de Suisse Karamel met zoute boter in primeur ontdekken op de gloednieuwe stand van Gourmand Pastries op Bakkersvak (stand A102). Gourmand Pastries toont er ook het verbeterde recept van de kaas- en ham-kaascroissant voor en inspireert met receptideeën voor lente, Pasen en Moederdag.

Stand: A102

Lees alles over de Bakkersvak

Reageer op dit artikel