artikel

CSM presenteert Waldkorn® Luxe Croissant en Waldkorn® Balance

Marktberichten

De verwachtingen van bakkers en consumenten veranderen continu, ook in de bakkerijsector. Om daarop in te spelen lanceert CSM Bakery Solutions nu de Waldkorn® Luxe Croissant, een innovatie voor de échte genieter, en Waldkorn® Balance. Twee innovaties voor de bakkerijsector.

CSM presenteert Waldkorn® Luxe Croissant en Waldkorn® Balance

Waldkorn® Balance is een nieuwe broodmix voor een lichtgekleurde variant van de traditionele Waldkorn®. Rijk aan vezels en vol van smaak, dankzij een subtiele mengeling van oergranen, specerijen, pitten en zaden. De oergranen worden, speciaal voor Waldkorn®, geteeld met respect voor het oude ambacht en kennis van zaken.

Zoals alle Waldkorn®-producten draagt het een ‘Our Bread Commitment’-label, de garantie voor een puur en natuurlijk product, dat perfect past in een gebalanceerd voedingspatroon voor jong en oud. Net wat klanten verwachten, vandaag de dag. Deze nieuwe broodmix biedt bovendien alle vrijheid om zelf creatief aan de slag te gaan. De ideale toevoeging voor elke bakker en elk broodassortiment.

Luxe Croissant

De Waldkorn® Luxe Croissant wordt gemaakt met de speciale mengeling van granen en zaden die Waldkorn® zo uniek maakt. Die zorgt voor een heerlijke smaak en die authentieke, ambachtelijke uitstraling. Net als elk Waldkorn®-product wordt deze voorgerezen croissant bereid met respect voor traditie en ambacht en met ingrediënten die alle tijd krijgen om te rijpen en te groeien. De krokante korst, verfijnde botersmaak (22% boter) en luchtige structuur zorgen voor een premium product om intens van te genieten. Ideaal bij een rijkelijk ontbijt of luxueuze brunch, thuis of on-the-go. Een absolute meerwaarde voor elke bakker en elke consument.

Standnummer B100

Lees alles over de Bakkersvak

Reageer op dit artikel