artikel

NBC doet productkeuringen op de Bakkersvak

Marktberichten 2027

NBC doet productkeuringen op de Bakkersvak

Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) beoordeelt producten en geeft advies over productkwaliteit of –verbetering op de Bakkersvak.

David de Bruijn, communicatiemanager van NBC, legt uit. ‘Neem je eigen product mee en laat het live beoordelen door de keurmeesters op Bakkersvak. Wij hebben keurmeesters in dienst die jarenlange ervaring hebben met alle bakkerijproducten die je maar kunt bedenken. Ze kunnen perfect een kijkje geven in hoe het zit met de kwaliteit van jouw producten.’

Wie het interessant vindt, kan beide dagen op de beurs met de keurmeesters meekijken. ‘Dan kun je zien waar zij op letten bij het beoordelen van een product. Als Nederlands Bakkerij Centrum zijn we volledig onafhankelijk en objectief. Wij zijn er echt om alle bakkers sterker te maken.’ Let op: alle bakkerijproducten zijn welkom, alleen is de ruimte op de beurs niet toereikend om nat gebak zoals slagroom of bavaroise te keuren. Uiteraard is het wel mogelijk om nat gebak te laten beoordelen bij de vestiging van NBC in Wageningen. Maak hiervoor een afspraak.

6 aanbiedingen op de plank

NBC kan de bakker versterken op het gebied van Proces, Product, Productinformatie, Voedselveiligheid, Gezondheid en Marketing. Om kennis te maken met deze thema’s, kan de bezoeker van Bakkersvak kiezen uit maar liefst 6 beursaanbiedingen. De medewerkers van NBC geven hier op de stand graag uitleg bij.

NBC – stand E134
Reageer op dit artikel