artikel

Debic Crème Pâtissière

Marktberichten

Debic Crème Pâtissière

Debic heeft voor Bakkersvak 2018 voor het thema ‘gele room’ gekozen.

Stefania Scheijven van Debic legt uit: ‘Bakkers maken zelf gele room of gebruiken de poedervorm, maar de praktische verwerkbaarheid ervan is vaak beperkt, omdat het niet meegebakken kan worden. Dat is jammer, want creatief gezien zijn de mogelijkheden van gele room fantastisch. Het is bovendien een echte publiekslieveling, iedereen vindt gele room immers lekker.’

Debic Crème Pâtissière, de gele room die Debic op Bakkersvak presenteert, kan wél in de oven. Het houdt in de oven volgens de zuivelcoöperatie de mooie volle roomsmaak en de natuurlijke kleur van gekookte gele room. Dat maakt het geschikt voor koude toepassingen én voor bakken. Daarnaast is het ook diepvriesbestendig en gemakkelijk te combineren met geslagen slagroom, vruchtenpuree of likeur.

Naast de gele room presenteert Debic ook Debic Prima Blanca Max, een extra witte slagroom om gebak mee af te werken. ‘Het heeft een hoge opslag,’ aldus Scheijven, ‘we zullen er ter plekke gebak mee afwerken.’ Wie langskomt op de stand van Debic kan zien hoe de gele room en het slagroom kunnen worden verwerkt en afgebakken.

Debic heeft twee beursacties aan de nieuwe producten gekoppeld.

Debic – stand B111
Reageer op dit artikel