nieuws

Sonneveld introduceert Sonnet Kanomix

Het recept

Sonneveld introduceert Sonnet Kanomix
Sonneveld

Sonneveld introduceert Sonnet Kanomix. Dat is een veelzijdige mix met zout voor de bereiding van knapperige kano’s, gevulde koeken, krokante harde wenerbodems en kruimeldegen.

Sonnet Kanomix is makkelijk te verwerken en bevat geen suiker. Het deeg is standig en vloeit niet uit, en heeft een lichte botersmaak. Het product biedt volgens Sonneveld ‘oneindig veel receptvariaties’. In samenwerking met Bakkerij Pol van den Bogaert uit Breda werd het recept voor Roze Penseegebakjes ontwikkeld. ‘Sonnet Kanomix is ook geschikt voor harde wenerbodems. Ik gebruik het voor vruchtenvlaaitjes en limoentaartjes’, zegt Paul van den Bogaert. Sonnet Kanomix wordt geleverd in een zak van 15 kilo en is twaalf maanden houdbaar.

Meer informatie

Meer informatie over Sonnet Kanomix is te vinden op de speciale productpagina. Belangstellenden kunnen ook contact opnemen met één van de vertegenwoordigers van Sonneveld.

Reageer op dit artikel