fotoreportage

Vlaamsch broodhuys Baker’s Cafe Amsterdam

Foto & Video

Vlaamsch broodhuys Baker’s Cafe Amsterdam

Vlaamsch Broodhuys opende in mei 2009 haar eerste Baker’s Cafe in Amsterdam. Begin 2010 kwam daar de tweede vestiging bij in de Haarlemmerstraat. IN het najaar van 2010 is Rotterdam aan de beurt. Baker’s Cafe is een ontmoetingsplaats waarbij brood en banket centraal staan. ‘Een rijke man zit hier naast een alternatieve punker te eten. Dat is mooi om te zien.

Vlaamsch Broodhuys opende in mei 2009 haar eerste Baker’s Cafe in Amsterdam. Begin 2010 kwam daar de tweede vestiging bij in de Haarlemmerstraat. IN het najaar van 2010 is Rotterdam aan de beurt. Baker’s Cafe is een ontmoetingsplaats waarbij brood en banket centraal staan. ‘Een rijke man zit hier naast een alternatieve punker te eten. Dat is mooi om te zien.’ 

 

Reageer op dit artikel