nieuws

Demonstratie ‘Toegankelijk en rationeel gebak’ in Brugge

Evenementen

VABA St-Aubertuscentrum presenteert dinsdag 22 oktober ‘Toegankelijk en rationeel gebak’, een exclusieve demonstratie met Créateurs de Desserts. Het event wordt gehouden in Bakkerijschool Ter Groene Poorte aan Spoorwegstraat 14 in Brugge.

Demonstratie ‘Toegankelijk en rationeel gebak’ in Brugge

VABA St-Aubertuscentrum presenteert dinsdag 22 oktober ‘Toegankelijk en rationeel gebak’, een exclusieve demonstratie met Créateurs de Desserts. Het event wordt gehouden in Bakkerijschool Ter Groene Poorte aan Spoorwegstraat 14 in Brugge.

De aanvang is die dag om 9.30 uur. Dan is er een ontvangst met koffie in Bistro Ter Groene Poorte. Vervolgens gaat tot circa 12.30 uur het eerste deel van de demonstratie van start, gevolgd door een lunch. Na het tweede deel van de demo wordt een Meet & Greet gehouden met de Createurs in Bistro Ter Groene Poorte. Degustatie met passende dessertwijnen worden uitgekozen door de sommeliers van Ter Groene Poorte. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met dit e-mailadres.

Reageer op dit artikel