nieuws

Morgen begint Bakker met Ster!

Evenementen

Wie nog wil deelnemen aan Bakker met Ster 2015-2016 heeft tot het einde van deze dag de tijd om zich aan te melden. Hierna sluit de inschrijving definitief. Deelnemers aan de verkiezing ontdekken de komende maanden alle sterktes en zwaktes in hun bedrijf, leren deze optimaal te benutten richting hun consumenten en staan samen met hun medewerkers iedere dag weer op scherp.

Morgen begint Bakker met Ster!

Bakker met Ster biedt alle deelnemers de kans om als bedrijf voor nog net geen duizend euro op alle mogelijke manieren te worden doorgelicht. Zowel aan de achterkant van het bedrijf als aan de voorkant worden alle aspecten van een onderneming onder de loep genomen. Denk bijvoorbeeld aan de producten uit de bakkerij, bedrijfsprocessen, de boekhouding, hygiëne, de winkel, het personeel, de algemene uitstraling en natuurlijk de klantvriendelijkheid. Een frisse en onafhankelijke blik op al deze zaken biedt deelnemers nieuwe kansen op meer rendement.

Bouwen aan hecht team

Deelnemen aan Bakker met Ster brengt ondernemers niet alleen de kans op één, twee of drie sterren aan de gevel vanaf 21 mei 2016. Het is bovenal een fantastische kans om een hecht team te bouwen, dat zich iedere dag weer gezamenlijk inspant voor het beste resultaat. In het verleden is gebleken dat medewerkers een enorme boost krijgen van deelname aan Bakker met Ster. De puntjes moeten op de i, de verantwoordelijkheid is groot en daarmee groeit het enthousiasme voor eigen taken. Bij Bakker Jan Meen in Delden maakten ze er een vrolijk filmpje over.

Jurylid Matthieu Walraven zei afgelopen week: ‘Nergens geldt meer dan hier dat meedoen belangrijker is dan winnen. Je doet het voor de toekomst van je bedrijf en voor de toekomst van mensen die bij je werken. Een hele verantwoording dus. Niet meedoen is gewoon geen optie.’

Klaar voor deelname?

Meld u vandaag nog aan voor dé branchewedstrijd van het jaar via de website www.bakkermetster.nl. De inschrijving sluit om middernacht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de organisatie via tel. 0317 – 47 12 12. Volg Bakker met Ster ook op Facebook en Twitter!

Reageer op dit artikel