artikel

Halve finalisten 2008 bekend

Evenementen

Halve finalisten 2008 bekend

De verkiezing Bakkerij van het Jaar is de tweede ronde ingegaan. Twaalf gemengde bedrijven en vier banketbakkerijen maken nu nog kans op de titels Bakkerij en Banketbakkerij van het jaar 2008. Vier jonge ondernemers dingen mee naar de aanmoedigingsprijs.

 

De verkiezing Bakkerij van het Jaar is de tweede ronde ingegaan. Twaalf gemengde bedrijven en vier banketbakkerijen maken nu nog kans op de titels Bakkerij en Banketbakkerij van het jaar 2008. Vier jonge ondernemers dingen mee naar de aanmoedigingsprijs.
 

 

De deelnemende bedrijven zijn in de eerste ronde door een mysterie guest gejureerd. NBC heeft een viertal producten gekeurd en een hygiëne-inspectie uitgevoerd. De resultaten hebben geleid tot het navolgende klassement.
In januari kunnen de halve finalisten de jury verwachten voor de tweede ronde. Zij krijgen bezoek van een vast jurykoppel. Zij beoordelen onder andere de bakkerij, het assortiment en spreken met de eigenaren. Medio februari wordt bekend welke acht bedrijven er doorgaan naar de finale. Op 8 april worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt.
   
Bakkerij
Echte Bakker Dukers, Stein
Bakkerij van Eijk, Someren
Bakkerij van Heeswijk, Luyksgestel
Bakkerij de Korenaar, Surhuisterveen
Bakkerij Nic. De Lange, Koog a/d Zaan
Luxe Bakker Nagelkerke, Oudenbosch
Bakkerij Gerhard Oonk, Enschede
Bakkerij van der Putten BV. Mierlo
Bakkerij Riedstra, Veendam
Bakker Ron, Deurne
Echte Bakker Schoemaker, Emmen
Bakkerij van de Ven, Venhorst
Banketbakkerij van het Jaar    
   
Banketbakkerij
Banketbakkerij van Bragt, Geldrop
Banketbakkerij Hofman, Sliedrecht
Banketbakkerij Nijstad, Leeuwarden
Patisserie De Rouw, Vught
 
Aanmoedingsprijs 
Brood en Banketbakkerij Ehrenhard, Nijverdal
Banket Chocolaterie Hendricksen, Baarn
Banketbakkerij Smeets, Spijkenisse
Echte Bakker Ten Veen, Apeldoorn
 

Reageer op dit artikel