artikel

Bake-off is booming

Dossiers

Bake-off is booming

DOETINCHEM – De vraag naar bake-off blijft onverminderd groot. De groeipotentie van afbakproducten wordt geschat op 4,5 procent per jaar tot en met 2014. Daarmee troeft deze productgroep alle andere soorten flink af.

DOETINCHEM – De vraag naar bake-off blijft onverminderd groot. De groeipotentie van afbakproducten wordt geschat op 4,5 procent per jaar tot en met 2014. Daarmee troeft deze productgroep alle andere soorten flink af.

Dat is de conclusie van marketing- en onderzoeksbureau Gira, dat een vierjaarlijkse update heeft afgegeven over de Europese bakkerijmarkt. Voor het onderzoek zijn zestien leidende broodlanden binnen de Europese Unie onderzocht, waaronder Nederland. Zij zijn bij elkaar opgeteld goed voor 90 procent van de Europese bakkerijproductie.

Lees het heel artikel in Bakkerswereld 19 augustus 2011

Reageer op dit artikel