artikel

Oliebollen maken op arbeidsvriendelijke manier

Dossiers

Oliebollen maken op arbeidsvriendelijke manier

U wilt de lusten, maar niet de lasten van oliebollen? Dat is nu mogelijk. Ter Haar kan de Unidos doseermachine aanpassen waardoor het vullen van de trechter met beslag gemakkelijker wordt. Zware emmers met beslag boven het hoofd tillen behoort tot het verleden.

U wilt de lusten, maar niet de lasten van oliebollen? Dat is nu mogelijk. Ter Haar kan de Unidos doseermachine aanpassen waardoor het vullen van de trechter met beslag gemakkelijker wordt. Zware emmers met beslag boven het hoofd tillen behoort tot het verleden.

Oliebollen zijn niet weg te denken in de laatste weken van het jaar. Het zijn goede omzetmakers met prima winstmarges. Maar het produceren van deze rendabele bollen is ook zwaar werk. Vooral het vullen van de trechter met beslag wordt door veel bakkers als fysiek zwaar en belastend werk ervaren. Het vullen van de trechter betekent namelijk veelal dat de zware emmers met beslag boven de schouders moeten worden getild. Ter Haar heeft er een oplossing voor bedacht waardoor het zware werk, het vullen van de trechter met beslag, in een eenvoudig en licht klusje verandert. Het Nijverdalse bedrijf kan sinds kort de Unidos doseermachine voorzien van een soort liftsysteem.

Het aanpassen van de doseermachine met het liftsysteem kost € 1760. Dat is exclusief reis- en transportkosten. Voor meer informatie: www.terhaarnijverdal/noviteiten
 

Reageer op dit artikel