artikel

Lex Nouwen en Jan Bazen

Dossiers

Lex Nouwen en Jan Bazen

‘Er is altijd plaats voor een goede bakker’Lex Nouwen en Jan Bazen uit Zevenbergen hebben een duidelijke visie. Kwaliteit, goed personeel, een goede locatie en een actieve houding. Als je voldoet aan deze voorwaarden is er altijd plaats voor een ambachtelijke bakker. De ondernemers staan voor hun derde jaar als zelfstandige. ‘We plussen nog steeds. En dat willen we zo houden. Wij zien toekomst in dit vak.

‘Er is altijd plaats voor een goede bakker’
Lex Nouwen en Jan Bazen uit Zevenbergen hebben een duidelijke visie. Kwaliteit, goed personeel, een goede locatie en een actieve houding. Als je voldoet aan deze voorwaarden is er altijd plaats voor een ambachtelijke bakker. De ondernemers staan voor hun derde jaar als zelfstandige. ‘We plussen nog steeds. En dat willen we zo houden. Wij zien toekomst in dit vak.’
 

Jan Bazen en Lex Nouwen werkten voorheen beide bij Jac Smit in Zevenbergen. Ze zitten vol ambitie en willen graag verder groeien met een tweede winkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ondernemers zitten voor hun winkel in Zevenbergen volgens eigen zeggen aan de maximale omzet. In het kleine winkeltje komen per week gemiddeld 2200 klanten.

 

Er is voldoende capaciteit in de bakkerij om te produceren voor een tweede winkel. De nieuwe eigenaren hebben geïnvesteerd in nieuwe ovens en een remrijskast.

 

De specialiteiten van deze bakkerij zijn het worstenbroodje en het zelf ontwikkelde Havenbrood (meergranenbrood).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast het reclamebeleid is het zakelijke duo vorig jaar gestart met een vlaaienlijn. ‘Niet alleen in de winkel. We zijn het industrieterrein opgegaan en hebben bij de bedrijven punten vlaai uitgedeeld, samen met een assortimentslijst. We bezorgen nu behoorlijk veel. We zijn dan ook de enige bakker in Zevenbergen die bezorgt.

 

Jan Bazen heeft vanuit de banketbakkerij kijk op de winkel.

 

Reageer op dit artikel