nieuws

Ben & Jerry’s opent Scoop Shop in Rotterdam

De winkel 1013

Ben & Jerry’s opent Scoop Shop in Rotterdam

In Rotterdam is de Ben & Jerry’s Scoop Shop geopend. De zaak heeft meer te bieden dan alleen ijs.

Naast de meer dan vijftien smaken van Ben & Jerry’s heeft de Scoop Shop een menukaart met milkshakes, sundaes, chunk shakes en versgebakken waffle cones. Het ijs komt uit de Ben & Jerry’s ijsfabriek in Hellendoorn. De winkel is te vinden in het centrum van Rotterdam op de Witte de Withstraat 39A.

Nieuwe smaken

In de winkel zijn scoops te verkrijgen uit het hele Ben & Jerry’s assortiment, zoals de nieuwe smaak Birthday Cake, de onlangs geïntroduceerde Non-Dairy smaken en de exclusieve smaak Cherry Garcia. Ook ers Bakkie Roffa, het ijsje dat Ben & Jerry’s eerder dit jaar speciaal lanceerde voor Rotterdam, is verkrijgbaar. Daarnaast kunnen gasten hun eigen ‘pint’ samenstellen met hun favoriete smaken erin.

Het is ook mogelijk om de bestellingen van de Scoop Shop te laten bezorgen in Rotterdam.

Lokale betrokkenheid

Voor Ben & Jerry’s is betrokkenheid bij de lokale gemeenschap belangrijk. Daarom slaat het de handen ineen met verschillende sociaal-georiënteerde ondernemingen uit Rotterdam voor de levering van producten. Zo worden de brownies, blondies en chocolate-chip koekjes gebakken in De Bakkerswerkplaats: een veilige en inspirerende werkomgeving voor mensen die in een normale werkomgeving niet mee kunnen komen, bijvoorbeeld door een sociale of verstandelijke beperking.

Kleurrijke muurschilderingen

De koffiebonen komen van Heilige Boontjes, een koffiemerk dat jongeren helpt te re-integreren in de arbeidsmarkt door koffie te branden. Het Rotterdamse creatieve bureau Venour heeft de kleurrijke muurschilderingen verzorgd, om het verhaal van Ben & Jerry’s terug te laten komen in de winkel.

Gratis ijs

De Scoop Shop opent haar deuren op vrijdag 20 juli van 11:00 tot 23:00 uur op de Witte de Withstraat 39A in Rotterdam. Op 25 juli viert Ben & Jerry’s de opening met alle fans met een speciale Free Scoop Day.

Reageer op dit artikel