nieuws

Bakkerij van der Most weer open na verbouwing

De winkel 495

Bakkerij Van der Most aan de Canadastraat in Heino is na drie weken verbouwen weer geopend. ‘De vloeren en het plafond zijn vernieuwd en de winkel is anders ingedeeld en heeft een compleet nieuw interieur gekregen’, vertelt Mark van der Most aan HoezoHeino.nl.

Bakkerij van der Most weer open na verbouwing
Beeld: Facebook Bakkerij Van der Most

Van der Most is blij met de vernieuwde winkel, die werd ingericht door Emondt en met de doorbraak naar achteren naar de chocolaterie. ‘Je kan nu mooi de winkel van voor naar achter zien. De stijl van de vernieuwde winkel is in lijn met de winkels van Dalfsen en Ommen. En de winkels in Raalte en Dedemsvaart volgen over een paar jaar. Een architectenbureau heeft het ontwerp gemaakt en wat we belangrijk vonden is dat lokale bedrijven zoals Willemsen Installatie en Beltman Schilderwerken een deel van de uitvoer konden doen.’

Feestelijke opening

Bakkerij Van der Most viert de opening met een leuke actie. Klanten kunnen een smultas kopen, voor een gereduceerde prijs, gevuld met allerlei producten, zoals twee broden naar keuze, vier koffiebroodjes, vier krentenbollen, zes witte/bruine bollen, een gevuld brood en een gratis boodschappentas.

 

Reageer op dit artikel