nieuws

BackWerk opent winkel op metrostation Rotterdam CS

De winkel

BackWerk opent winkel op metrostation Rotterdam CS
Maurice Unck van Ret (r) en Dick de Vilder van BackWerk verrichten de officiële opening.

BackWerk opent donderdag 14 juni op het metrostation Rotterdam Centraal Station de deuren van haar nieuwste winkel in Nederland. Het concept voor vers belegde broodjes in zelfbediening start op deze high traffic locatie haar achtste vestiging in samenwerking met de Ret in de Maasstad.

‘Met twee nieuwe winkels van BackWerk op metrostation Wilhelminaplein én Rotterdam Centraal Station bieden we reizigers die uit de metro stappen en onderweg zijn naar de stad, hun werk, een afspraak of de collegebanken weer een mooie service. We hebben de afgelopen jaren de reizigersaantallen zien groeien op deze stations en deze extra faciliteiten passen daar dan ook goed bij’, aldus Maurice Unck, algemeen directeur van de Ret.

‘We zijn trots te kunnen melden dat BackWerk samen met de Ret opnieuw uitkijkt naar een nieuw te openen winkel waar vanuit een professionele samenwerking maximaal wordt ingezet op de belangrijke versterking van de toegevoegde waarde’, aldus Maurice Unck tijdens de officiële opening van BackWerk Rotterdam CS die hij verricht samen met Dick de Vilder, algemeen directeur van BackWerk Nederland.
‘We zien die toegevoegde waarde in het waarmaken van de verwachtingen en de behoeften van de reizigers en zo elkaar kunnen versterken’, verwacht Unck.

Snel en vers

Het BackWerk-assortiment bestaat uit verschillende belegde broodjes, salades, smoothies, sappen, frisdranken en koffie voor de eetmomenten ontbijt en lunch en als snack. De medewerkers houden zich de hele dag bezig met het bakken en beleggen van de broodjes, afgestemd op de verwachte vraag in het komende uur.

‘We bakken en beleggen de broodjes in de winkel en maken ook de salades, smoothies en sappen vers. Direct daarna brengen we de producten in een presentatie die is afgestemd op het naderende piekmoment. De klant kiest voor snel, vers en voor een redelijke prijs’, zegt Dick de Vilder.

Forse uitrol

BackWerk Rotterdam CS is de zeventiende winkel van BackWerk in Nederland. Het versconcept is voornemens dit jaar in totaal tien winkels te openen.

Reageer op dit artikel