nieuws

IJswinkel Baskin-Robbins Utrecht feestelijk geopend

De winkel 2006

Baskin-Robbins Utrecht heeft de deuren geopend. De Domstad heeft zelfs een wereldwijde primeur, en dat werd groots gevierd. Dit meldt vakblad Snackkoerier.

IJswinkel Baskin-Robbins Utrecht feestelijk geopend

De opening van het Amerikaanse Baskin-Robbins Utrecht op 26 april in winkelcentrum Hoog Catharijne, was een feest met entertainment en give-aways. Elke 31e klant kreeg 31 dagen een gratis ijsje, refererend aan de 31 smaken op de kaart. De eerste 100 klanten mogen een jaar lang gratis ijs eten.

Nieuwste concept

Het interieur van de Baskin-Robbins Utrecht is volgens het nieuwste concept ‘ice cream bakery’, dat de keten wereldwijd zal doorvoeren. De keten geeft hiermee de primeur aan Nederland. De centrale ligging van Utrecht en de mogelijkheden om het concept van de ijsketen hier neer te kunnen zetten, maken van de Domstad de perfect plek volgens het bedrijf.

Naast de 31 smaken ijs (waaronder een smaak van de maand) heeft de ijszaak ice cream bakery ijstaarten, freakshakes, gebak, koekjes, brownies, koffie en warem chocolademelk in het assortiment.

Baskin-RobbinsBaskin-Robbins wereldwijd

Baskin-Robbins is ‘s werelds grootste ijsketen met meer dan 7900 winkels in 53 landen. Tegenwoordig heeft de keten in totaal meer dan 1300 ijssmaken tot zijn beschikking. De klassieke smaken zijn Pralines ’n Cream, Jamoca Almond Fudge, Mint Chocolate Chip and Very Berry Strawberry. Daarnaast zijn alle winkels erop ingericht dat bezoekers herinneringen kunnen delen.

Lees ook: IJssalon Capri in Rotterdam verkoopt warm broodje ijs

Foto's

Reageer op dit artikel