nieuws

IJssalon Capri in Rotterdam verkoopt warm broodje ijs

De winkel

IJssalon Capri in Rotterdam verkoopt warm broodje ijs
IJssalon Capri in Rotterdam verkoopt warm broodje ijs

IJssalon Capri ijs en delicatessen aan het Middellandplein in Rotterdam heeft een flinke metamorfose ondergaan. Niet alleen het pand is volledig verbouwd, ook is het horecaconcept compleet op de schop gegaan. De zaak verkoopt bijzondere ijsjes, waaronder een warm broodje ijs.

De zaak wordt gerund door Eric Høssen en Saffier Morozov. Samen zijn ze steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ijs. Met de grote verbouwing tijdens het winterseizoen is het hele pand gerenoveerd en heeft het een compleet nieuwe en ruime uitstraling.

Vegan specials

Capri is volgens eigen zeggen de oudste ijssalon van Rotterdam. Liefhebbers kunnen er onder meer terecht voor ijs (24 smaken in de vitrine), versgebakken koeken, diverse vegan specials en vegan ijs. Het ijs bij Capri ijs en delicatessen wordt gemaakt zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Lees ook: IJs bij de ambachtelijke bakker moet ambachtelijk zijn 

Warm broodje ijs

De ijssalon biedt nu ook een nieuw assortiment aan bijzondere ijsproducten. Een voorbeeld is het warme broodje ijs, dat zowel warm als koud tegelijk is.

Als sinds een jaar of 70 is het pand aan de het Middellandplein een ijssalon. Heel veel Rotterdamse kinderen hebben hier hun eerste ijsje gegeten en komen vandaag de dag nog op bezoek met hun kinderen of kleinkinderen.

Cookie surprise.

De heropening van de ijssalon is woensdag 25 april.

Bron: Snackkoerier

Reageer op dit artikel