nieuws

Dunkin’ Donuts Mobile Store komt als eerste naar Almere

De winkel 1788

De Dunkin’ Donuts Mobile Store staat op 26 april in Almere. De stad heeft daarmee de felbegeerde primeur.

Dunkin’ Donuts Mobile Store komt als eerste naar Almere

Met de rijdende unit kan de vraag naar Dunkin’ Donuts vanuit het hele land beantwoord worden. Dunkin’ Donuts heeft onlangs haar elfde vestiging in Eindhoven geopend, een enorm succes. Met de Mobile Store kunnen nu nog meer mensen bediend worden met de populaire koffie en donuts.

Op 26 en 27 april, Koningsnacht en -dag, is de rijdende Dunkin’ Donuts store op het Stadhuisplein in Almere te vinden. Tevens komt de unit naar het Bevrijdingsfestival Flevoland op 5 mei.

Vastberadendheid

Michael Murphy en Barry Bouqet van de organisatie in Almere hebben er alles aan gedaan om de primeur naar de stad te halen. Dunkin’ Donuts heeft naar eigen zeggen veel aanvragen gekregen om de primeur van de rijdende winkel. Hun vastberadenheid om de primeur naar Almere te halen, samen met de groeiende vraag vanuit inwoners van Almere, hebben ervoor gezorgd dat Almere de aftrap krijgt van de rijdende donutwinkel.

Mogelijk is dit het begin van een permanent verblijf van Dunkin’ Donuts in Almere. Er zijn plannen om hier in het vierde kwartaal van dit jaar een vestiging te betrekken.

Lees ook: Zoet doet het goed in de winkelstraat

Een jaar gratis donuts

Bij aankoop van een doos donuts krijgen de eerste vijf klanten van de Mobile Store een jaar lang elke maand een doos donuts ter waarde van €18,95. De zesde tot de vijftigste klant krijgt een jaar lang elke maand een doos donuts ter waarde van €9,95.

De rijdende Dunkin’ Donuts winkel is ingericht volgens de nieuwste, internationale huisstijlelementen. Hij doet volgens het bedrijf niet onder voor een echte store, waardoor de complete Dunkin’ Donuts experience helemaal tot recht komt.

De Dunkin’ Donuts Mobile Store is beschikbaar en te boeken voor en door elk festival, event, gemeente, winkelcentrum en andere partijen.

Over Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland. Het filiaal in Eindhoven is het elfde filiaal die Dunkin’ Donuts op Nederlandse bodem heeft geopend.

Het hoofdkantoor van Dunkin’ Donuts is in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brand Group Inc.

Bron: Snackkoerier

Reageer op dit artikel