nieuws

Najaarsbrochure Beko Verpakkingen verkrijgbaar

De winkel

Najaarsbrochure Beko Verpakkingen verkrijgbaar

Beko Verpakkingen heeft een nieuwe brochure uitgebracht met daarin alles op het gebied van najaarsverpakkingen: van de Sinterklaas- en Kerstdessins, luxe schotels en chocoladeverpakkingen tot en met oud en nieuw-knallers.

Voor dit najaar introduceert Beko Verpakkingen een nieuw dessin genaamd ‘Chalk’. Hierin wordt gebruik gemaakt van de kleuren brons en krijtzwart. De bonbondoos van deze lijn wordt geleverd met stift zodat u deze dozen een persoonlijke boodschap kunt geven. Ook biedt Beko Verpakkingen mogelijkheden om uw patisserie op een onderscheidende, manier te presenteren en zijn de speculaas- en oliebolzak in een nieuw jasje gestoken.

Najaarsbrochure

De najaarsbrochure van Beko Verpakkingen is online te bekijken via de website www.beko-verpakkingen.nl.

brochure

Reageer op dit artikel